نمایش 37–48 از 102 نتیجهSorted by latest
قابلمه لاوان الکتریک مدل تیتان سایز 22
زعفران ساب بیتا مدل 368
زعفران ساب دستی بیتا مدل 368 محصولی جدید از صنایع پلاستیک بیتا میباشد که نمونه خارجی و ایرانی ندارد و تماما توسط شرکت بیتا طراحی و ساخته و ثبت شده است. تکنولوژی خاصی که در ساخت آن بکار رفته در عین سادگی بسیار کارآمد است و از هدر رفتن زعفران در هنگام سابیدن جلوگیری میکند. زعفران ساب بیتا از بهترین مواد اولیه ساخته شده و شامل هاون و توری متحرک و رینگ محافظ و توری ثابت و لیوان شیشه ای و درب پلاستیکی میباشد. نحوه کارکرد آن بسیار آسان است و کافی است توری ثابت را روی لیوان قرار دهید و رینگ مخافظ را روی توری ثابت نصب کنید و توری متحرک را روی هاون قرار دهید و دقت کنید که توری متحرک کاملا با هاون فیکس شود. اینک مقدار مناسبی زعفران (حدود پنج گرم یا یک مثقال) را در توری ثابت بریزید و هاون همراه با توری متحرک را روی زعفران ها قرار دهید و با چرخاندن هاون روی زعفران ها و یا حرکت چپ و راست سائیدن زعفران را انجام دهید و اینکار را تا پودر شدن تمام زعفران ها ادامه دهید. سپس برای نگهداری و یا دم کردن زعفران رینگ مخافظ و توری ثابت را برداشته و درب پلاستیکی را روی لیوان شیشه ای قرار دهید. با استفاده از زعفران ساب بیتا دیگر نیازی به استفاده از قند یا شکر و سایر موادی که در زعفران ساب های سنتی استفاده میشد نخواهید داشت و پودر زعفرانی با کیفیت بسیار بالا و کاملا مطلوب در اختیار خواهید داشت.
اسپند دودکن مدل RS-33
دود کردن اسپند برای ضدعفونی کردن محیط و سلامتی بسایر مفید است اما بدلیل لزوم روشن کردن ذغال و دردسرهای آن خیلی کم این کار را انجام میدهیم. اسپند دودکن دستی این مشکل را کامل حل نموده و دیگر نیاز به ذغال نبوده وفقط کافی است محصول را روی شعلهی گاز قرار دهید و اسپند را درون محفظه مخصوص ریخته و دود کنید. مدت زمان کافی 2 الی 4 دقیقه میباشد.
قابلمه دسینی مدل Rejina سایز 20
قابلمههای نچسب دسینی این امکان را به شما میدهند تا مصرف روغن را به حداقل برسانید و کیفیت غذا نیز به حداکثر میرسد. قابلمه «دسینی» مدل «Veniz» سایز 20 برای خانوادههای کمجمعیت مناسب است و برای حدود 2 تا 3 نفر میتوان داخل آن پلو آماده کرد. قابلمه دسینی ساخته شده از آلومینیوم بوده که با گرانیت نچسب روکش شده و دارای دو دسته در طرفین است که از جنس بدنه ساخته شدهاند. همچنین درپوشی از جنس پیرکس دارد که نظارت بر پخت و پز را راحت میکند و با رینگ فلزی پوشیده شده و این امر مانع از ایجاد خوردگی در لبههای ظرف میشود.
قابلمه گرانیتی نچسب دسینی از مقاومت بالایی نیز برخوردار است البته استفاده از ابزار آشپزی مناسب (چوبی یا پلاستیکی)پیشنهاد میشود.
طراحی ظاهر این قابمله نیز شکیل بوده و در سایزهای متفاوت وجود دارد که با کنار هم قرار دادن سایزهای دلخواه آن میتوانید یک سرویس پختوپز کوچک با کیفیت در اختیار داشته باشید.
قابلمه دسینی مدل Veniz_R به شدت برای کسانی که به دنبال کیفیت خوب و قیمت بسیار مناسب هستند پیشنهاد میشود.
قابلمه لاوان الکتریک مدل تیتان سایز 24
تابه لاوان مدل Ti-22 سایز 26
از یک ظرف خوراکپزی خوب چه انتظاری میرود؟ غذا به آن نچسبد، کف آن ته نگیرد، گرما در آن پخش شده و غذا در آن جا بیفتد، با دوام باشد، استفاده از آن مضر نباشد، سبک باشد، آب را زود جوش بیاورد و بالاخره اینکه زیبا باشد. نمیتوان تمام این ویژگیها را به طور همزمان در یک ظرف یافت؛ ولی با در نظر گرفتن اینکه کدامیک از این ویژگیها برایتان مهمتر از دیگری باشد، میتوانید از ظروف آلومینیوم پرسی (لاتین)، آلومینیوم دایکست، شیشهای، سرامیکی یا چدنی استفاده کنید. معمولا ظروف پرسی با استفاده از گرانیت روکش میشوند تا غذا به آنها نچسبد. این ظروف سبکتر از دیگر ظرفها هستند، قیمتشان پایینتر بوده و به دلیل لایهی گرانیتی داخلشان غذا به آنها نمیچسبد. همچنین برخی از افراد ظاهر آنها را بیش از ظروف ضخیمتر میپسندند. امروزه ظروف گرانیتی در هر خانهای یافت میشود. آشپزی ساده با این ظروف و شستشوی آسان آنها، بزرگترین دلایل محبوبیتشان است. البته در زمان استفاده از آنها باید دقت شود که بیش از اندازه داغ نشوند.
زعفران ساب بیتا مدل 368
زعفران ساب دستی بیتا مدل 368 محصولی جدید از صنایع پلاستیک بیتا میباشد که نمونه خارجی و ایرانی ندارد و تماما" توسط شرکت بیتا طراحی و ساخته و ثبت شده است. تکنولوژی خاصی که در ساخت آن بکار رفته در عین سادگی بسیار کارآمد است و از هدر رفتن زعفران در هنگام سابیدن جلوگیری میکند. زعفران ساب بیتا از بهترین مواد اولیه ساخته شده و شامل هاون و توری متحرک و رینگ محافظ و توری ثابت و لیوان شیشه ای و درب پلاستیکی میباشد. نحوه کارکرد آن بسیار آسان است و کافی است توری ثابت را روی لیوان قرار دهید و رینگ مخافظ را روی توری ثابت نصب کنید و توری متحرک را روی هاون قرار دهید و دقت کنید که توری متحرک کاملا" با هاون فیکس شود. اینک مقدار مناسبی زعفران (حدود پنج گرم یا یک مثقال) را در توری ثابت بریزید و هاون همراه با توری متحرک را روی زعفران ها قرار دهید و با چرخاندن هاون روی زعفران ها و یا حرکت چپ و راست سائیدن زعفران را انجام دهید و اینکار را تا پودر شدن تمام زعفران ها ادامه دهید. سپس برای نگهداری و یا دم کردن زعفران رینگ مخافظ و توری ثابت را برداشته و درب پلاستیکی را روی لیوان شیشه ای قرار دهید. با استفاده از زعفران ساب بیتا دیگر نیازی به استفاده از قند یا شکر و سایر موادی که در زعفران ساب های سنتی استفاده میشد نخواهید داشت و پودر زعفرانی با کیفیت بسیار بالا و کاملا" مطلوب در اختیار خواهید داشت.